Hvad siger gæsterne

Hvad siger gæsterne?


Min datter Anna (21 år) og jeg Dorte (58 år) var med Rita på yogacruise i Tyrkiet i 2014. Det var en fin tur med sejlads, yoga og afslapning, vandgymnastik, god mad, udflugter, og hyggelige værtsfolk. I efteråret 2018 tager vi med igen, og denne gang med min veninde på 70 år. Det er dejligt ukompliceret at være på rejse med Rita. Vi glæder os.
Dorte Arp

En rejse, hvor krop og sjæl fyldes med den ene sanselige oplevelse efter den anden. Stille vækning med blid klokkeklang. Yoga i solopgangen. Lækker mad til hvert måltid. Samhørighed med mennesker, du ikke kendte på forhånd. Smuk natur og fortryllende farver. Tid til eftertanke og fordybelse. Tid til bare at være. Det skønneste skib - småt og primitivt OG alligevel så fuld af luksus og masser af plads. DEN BEDSTE GAVE JEG HAR GIVET MIG SELV.
Helle Karsbo

At sove på dækket under stjernerne, og blidt i morgenskumringen blive vækket af den sagte lyd af klokker, efterfulgt af en hviskende stemme, der hilser "god morgen", for derefter i tavshed at gøre yogamåtten klar på dækket i den gryende morgen, at dyrke yoga med udsigt til hav og bjerge, se, det er ubeskrivelig eventyrligt.
Anette Robinson

Min mor og jeg havde en skøn tur i afslapningens tegn - med yoga før der blev serveret morgenmad og utallige svømmeture rundt om skibet. Luksustur med skønne omgivelser og formidabel besætning.
Anna Arp

Flere burde prøve det!
Henny Stender

I oktober 2016 deltog vi i yogacruise med Rita Simonsen og Halsnæs Yoga.
Vi trængte til selvforkælelse af den ypperste slags, og vi fik en yogaoplevelse ud over det sædvanlige med Rita Simonsens behagelige hatha yoga. Om eftermiddagen var der skøn og healende vandgymnastik i det smukke,  tyrkiske middelhav og alle måltiderne var virkelige delikate med sundhed i fokus. Natten tilbragte vi under stjernehimlen, kun afbrudt af stjerneskud og naboens vejrtrækninger. Hvis vi ikke havde lyst til at sove ude, var der fine kahytter til fri afbenyttelse.

Udover dette fik vi muligheden for et øjeblik at få hverdagens hæsblæsende tempo lidt på afstand og nyde fraværet af sociale medier og (fake)nyheder. Skønt for krop og sjæl. Længe efter vi kom hjem, kunne vi genkalde os oplevelsen af ro og mental frihed, og vi kan kun give de varmeste anbefalinger til yogacruise og Halsnæs Yoga.
Lone Elisabeth Kragh og Anne Kirstine Eriksen

Halsnæs Yoga

v/ uddannet "Dansk Yoga"-lærer
Rita Simonsen

Kontakt

Adresse

Torvet 21

3300 Frederiksværk

CVR-nummer

30 92 67 57