Om os

Om os


Yogacruise er arrangeret af Halsnæs Yoga v/ Rita Simonsen.


Jeg er født i 1953, og har arbejdet i 35 år som kabinepersonale og kabinechef i SAS, men i 2007 blev jeg færdig med en yogalæreruddannelse i Dansk Yoga, og har senere taget supplerende kurser i bl.a. Hormon Yoga og Yin Yoga. Siden 2007 har jeg arbejdet som yogalærer med eget yogalokale i Frederiksværk. Da administration ikke er min livret, har jeg et godt samarbejde med LOF, som udbyder alle mine faste yogahold i aftenskolesæsonen.


I en årrække har jeg også undervist i vandgymnastik i Frederiksværk svømmehal. Derudover afholder jeg jævnligt workshops med specifikke emner (De 5 Tibetanere", "Regenererende Yoga" ”Yin-Yoga” m.m.)


I 2014 arrangerede jeg første "Yogacruise", og har siden været afsted hvert år. De første år på en mindre båd med færre kahytter, men i 2018 udvidede jeg til 2 ture, og i 2019 skiftede vi til en større og mere komfortabel båd. Begge udbudte uger blev fyldt op, så i 2020 udbyder jeg igen 2 ture, og hvis behovet viser sig at være større, kan det udvides til 3 ture.


På Yogacruise kan jeg kombinere de ting, jeg holder allermest af, nemlig: at rejse og nyde livet på havet, at undervise i yoga, meditation og vandgymnastik og at skabe nogle gode rammer for en drømmeferie for mine gæster.

Halsnæs Yoga

v/ uddannet "Dansk Yoga"-lærer
Rita Simonsen

Kontakt

Adresse

Torvet 21

3300 Frederiksværk

CVR-nummer

30 92 67 57