Praktiske oplysninger

Praktiske oplysninger


Transport:

Afgang fra Kastrup Lufthavn via Istanbul til Dalaman lufthavn. Transfer i egen bus fra Dalaman til båden (Marmaris eller Göcek). Samme vej hjem igen.


Indkvartering:
Indkvartering sker i delt dobbeltkahyt med eget bad/toilet om bord på luksus træskib i premium/luxury klassen. Der findes sengetøj og håndklæder til personligt brug i kahytten. Sengetøjet må gerne anvendes, hvis du ønsker at sove på solmadrasserne direkte under stjernerne. Badehåndklæde til sol- og hav-bad bedes du venligst selv medbringe. Kahytterne er hyggeligt indrettede. Der er 4 kahytter med dobbeltseng og 4 kahytter med 2 enkeltsenge. Der er god plads til bagagen i skuffer og skabe.

Inkl. i prisen: Flybillet, Transfer mellem lufthavn og båd, Undervisning, Ophold i dobbeltkahyt, Fuld forplejning m. vand, kaffe og te til måltiderne.


Ekskl. i prisen: Drikkevarer ud over vand, kaffe/te til måltiderne, Drikkepenge til besætningen (kutyme i de kulturer og vigtigt levebrød for besætningen), Forsikringer (afbestillingsforsikring)

Minimumsantal:
Rejserne gennemføres ved minimum 10 deltagere.  

​Betaling: 
Depositum på 3.000,00 kr. indbetales ved booking via hjemmesiden eller til Halsnæs Yogas konto: Danske Bank regnr.: 3543 kontonr.: 0001052691. Restbeløbet indbetales til samme konto senest 8 uger før afrejse. Efter indbetaling af depositum modtager du en faktura som kvitterer for depositum og udspecificerer hvad der er inkluderet i rejsens pris.

Afbestillingsbetingelser:
Tilmeldingen er bindende, og dit depositum betales kun retur, hvis arrangøren har mulighed for at sælge pladsen til en anden deltager uden ekstraomkostninger. Ved afbud mindre end 8 uger før

afgang, gælder samme. Skulle arrangøren blive nødt til at aflyse, returneres det fulde indbetalte beløb.

Rejsegarantifonden:
Rejsen inkl. kursus sælges af Halsnæs Yogaskole v/Rita Simonsen, som er registreret med nr. 2866 i Rejsegarantifonden. Rejsen er derved omfattet af Rejsegarantifondens dækning.


Rejseforsikring:

Du skal selv sørge for rejseforsikring, i tilfælde af at du skulle blive syg eller forhindret af anden grund. Rejsegarantifonden er din sikring for at rejseudbydere overholder deres forpligtelser!

Halsnæs Yoga

v/ uddannet "Dansk Yoga"-lærer
Rita Simonsen

Kontakt

Adresse

Torvet 21

3300 Frederiksværk

CVR-nummer

30 92 67 57