Rejser

Rejser


Giv dig selv en uges ren selvforkælelse, med yoga, vandgymnastik og meditation, med smukke solopgange og solnedgange og en fantastisk stjernehimmel, med sejlads fra den ene smukke bugt til den anden. Du kan falde i søvn under stjernerne og vågne op under solen, spise lækker mad, nyde hyggeligt og sjovt socialt samvær, og slappe af en hel uge meget langt fra stress og jag.


Vi går om bord på en træbåd af typen Gulet med plads til 16 gæster i 8 dobbelt-kahytter. Vi sejler rundt i den tyrkiske skærgård mellem Fethiye og Göcek eller i området mellem Marmaris og Hisarönü. Mange foretrækker at sove på dækket under stjernehimlen for så at vågne op om morgenen under solen.


Om morgenen laver vi yoga på dækket mens besætningen gør morgenmaden parat, og inden vi sætter os til bords tager mange sig en morgendukkert i det fløjlsbløde vand. Efter morgenmaden letter vi anker og sejler videre til ny smuk bugt, bader og hygger og nyder varmen fra solen og hinandens selskab.


Der er stilletid/tavshed fra vi forlader frokostbordet til vi springer i vandet til vandgymnastikken På den måde har du tid til refleksion, en bog, en svømmetur, eller til bare at nyde freden og roen - det du har mest lyst til. Efter vandgymnastik og eftermiddagskaffe/te er der meditation, hvor vi kommer igennem forskellige metoder til at finde ro i sindet og til fordybelse.


Alle måltider opleves som festmåltider. Det tyrkiske køkken har et rigt udvalg af grønsagsretter suppleret med lidt kød eller fisk. Foretrækker du at spise vegetarisk, er grøntsagsretterne lækre vegetariske måltider i sig selv.


Nogle dage vil der være mulighed for at blive sat i land til en lille gåtur i det smukke kuperede terræn langs kysten, eller til at lægge til ved en af kystbyerne og gå på opdagelse.


Der er god tid til bare at slappe af, nyde solen og vandet, og om aftenen reder de fleste op på dækket og fortrylles af stjernehimlen, men foretrækker du at sove i din kahyt, er det selvfølgelig også muligt.


Det er kort sagt en perfekt kombination af sund aktivitet og total afslapning og forkælelse.

Undervisningen:


Morgenyoga i 1 ¾ time, hvor jeg lægger vægt på at komme hele kroppen igennem, så undervisningen er alsidig og varierende, og at guidningen ind og ud af stillingerne er så præcis, at øvelserne kan gøres med lukkede øjne. Du behøver ikke at have forudgående yogaerfaring.


Til vandgymnastikken bruger vi skumslanger, som dels kan bruges som hjælpemiddel til at holde sig flydende og dels bliver brugt til at variere øvelserne, så vi også her kan komme kroppen igennem og stimulere kredsløbet samtidig.


Til meditationen bliver du præsenteret for forskellige åndedræts- og meditations-metoder i løbet af ugen.

Halsnæs Yoga

v/ uddannet "Dansk Yoga"-lærer
Rita Simonsen

Kontakt

Adresse

Torvet 21

3300 Frederiksværk

CVR-nummer

30 92 67 57